Inauguració exposició Llibertats Perdudes a Ripollet

Dijous 3 de novembre es va inaugurar l’exposició Llibertats Perdudes al Centre Cultural de Ripollet. Una trentena de fotògrafs i prop de 60 representants de la societat civil uneixen les seves mirades en una obra conjunta en benefici de l’ONG Open Arms. La mostra de 58 fotografies pretén cridar l’atenció sobre la vulneració i el retrocés de drets fonamentals
L’acte va comptar amb la presència del regidor de cultura de Ripollet, Oriol Mor. El nostre soci Vicenç Semper, com a representant de Catalunya Mirades Solidàries, va explicar l’objectiu de l’exposició i de les fotografies exposades. 
La podeu veure fins al 30 de novembre a la sala 1 del Centre Cultural de Ripollet.

Fotografies: Joan Manuel Vera (Tito)

Exposició Llibertats Perdudes a Ripollet

Image 1 of 24