Espais d’exposicions

Sala 22 Ateneu de Cerdanyola

Sala d’exposicions que es troba dins l’Ateneu de Cerdanyola. Fa uns 100 m2 i hi cap una exposició de 50 fotografies màxim, distribuides en 4 parets. És oberta de dilluns a dissabte a l’horari de l’Ateneu. La sala és utilitzada per totes les entitats de Cerdanyola.

Indústria 38-40, Cerdanyola

Vestíbul Ateneu de Cerdanyola

Espais d’exposicions que es troba al vestíbul de l’Ateneu i és d’ús exclussiu d’Afocer. S’hi exposen tot l’any les fotogafies dels concursos socials i les exposicions de les persones associades d’Afocer. Hi caben de 10 a 14 fotografies.

Indústria 38-40, Cerdanyola

Sala Elisa Arimany, Biblioteca Central de Cerdanyola

Sala d’Exposicions annexa a la Biblioteca Central de Cerdanyola. Fa uns 60 m2 i hi caben unes 40 fotografies. La sala està destinada a exposar obres de les entitats i artistes locals, durant tot l’any.

Plaça Enric Granados 1, Cerdanyola

Centre Cultural de Ripollet – Sala 1

Sala d’exposicions del Centre cultural de Ripollet, situada a la planta baixa. Fa uns 80 m2 i té una cabuda per unes 50 fotogràfies. És utilitzada per tot tipus d’exposicions, tant de les entitats i artistes locals com d’externes. Afocer hi exposa 1 o 2 cops a l’any.

Rambla de Sant Jordi 2-4, Ripollet

Centre Cultural de Ripollet – Sala d’Art

Sala d’exposicions del Centre Cultural de Ripollet, situada a la primera planta. Fa uns 70 m2 i s’hi poden exposar unes 40 fotografies. Sala on s’hi fan exposicions tant d’entitats i artistes locals com d’externes. Afocer hi fa una exposició a l’any. 

Rambla de Sant Jordi 2-4, Ripollet

Biblioteca de Ripollet

Espai per exposar situat a la sala de lectura de la Biblioteca de Ripollet. Les fotografies es mostren en uns plafons mòbils i hi caben unes 18-20 fotografies. Hi exposen les entitats fotogràfiques de Ripollet durant tot l’any. Afocer n’hi exposa 3 o 4 mesos a l’any. 

Carretera de l’Estació 40, Ripollet