Veredicte concurs social juny i inauguració exposició de Diego González

Dissabte es va fer el darrer veredicte del concurs social de color i monocrom abans d’iniciar les vacances d’estiu. El jurat va estar format pels companys Laureà Piñol, Josep Mimó i Jordi Blasco. Podeu veure els resultats i classificacions a la nostra pàgina:
https://www.afocer.cat/index.php/socis-2/acces-zona-privada/concursos-socials/

Després es va lliurar al company Miquel Alba un certificat acreditatiu i d’agraïment per la seva donació d’unes 92 fotografies representatives dels seus anys a Afocer i que va presentar fa uns mesos a la seva exposició al local social.

A continuació va tenir lloc la inauguració de l’exposició “Imatges de Nova York” del nostre company Diego González, un recull de fotografies de Nova York fruit d’un viatge de l’any passat. Podeu veure l’exposició fins el 28 de setembre. L’acte va acabar amb l’habitual pica-pica per celebrar-ho.

Desitgem que passeu unes bones vacances d’estiu i que feu moltes fotografies i us animeu a participar als nostres concursos socials.

Fotografies: Joan Manuel Vera (Tito)

Veredicte concurs social color i monocrom de juny

Image 1 of 16

Lliurament certificat a Miquel Alba

Image 1 of 5

Inauguració exposició de Diego Gonzalez

Image 1 of 15