Col·laboració d’Afocer amb els premis Marcela de l’Institut Gorgs

L’Institut Gorgs de Cerdanyola ha organitzat la segona edició dels Premis Marcela, destinats als seus alumnes de l’ESO. En aquesta edició, s’han inspirat en la nostra Biennal Internacional Digital Aphotoreporter.
L’objectiu principal d’aquesta convocatòria era proposar els alumnes a exercir de fotoperiodistes i, treballant en grup, elaborar una proposta literària acompanyada d’imatges que narressin  històries del seu entorn.
Afocer ha col·laborat en aquests premis, oferint classes teòriques sobre el fotoperiodisme i com aprofitar al màxim les seves fotografies. Es van abordar conceptes com ara l’organització temàtica del reportatge, el control dels aspectes tècnics de la presa de fotografies i, sobretot, com controlar la llum.
La gala de lliurament dels premis se celebrarà el dimecres dia 15 a partir de les 19:00 al teatre de l’Ateneu. La inauguració de l’exposició de les fotografies premiades tindrà lloc dimecres dia 21 de maig, a la Sala Elisa Arimany de la Biblioteca Central de Cerdanyola. La mostra estarà oberta al públic fins al 15 de juny.
Podeu veure més informació sobre aquests premis al web de l’Institut Gorgs:
Institut Gorgs – II Premis Marcela

Fotografies lliurament premis : Jesus Isanta
Fotografies exposició: Manel Navarro i Joan Manuel Vera

Premis Marcela de l'Institut Gorgs

Image 1 of 31