Qui som ?

AFOCER –Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet– és una associació cultural fundada al 1969 a Cerdanyola del Vallès, dedicada a l’ensenyament, conservació, promoció i difusió de la fotografia, en tots els seus aspectes.

Actualment, AFOCER organitza regularment diverses exposicions i concursos de diferents àmbits i categories. Entre els més destacats estan la Biennal APhotoreporter, el Santiago Piñol –Festes de la Tardor del Barri Tiana-Pont Vell, l’Aplec de Sant Iscle (es porten 43 edicions), el Pere Viltró i enguany, el 1er Festival A Video Reporter, de documentals amb temàtiques de reportatge. A més també es fan concursos socials mensuals, tant en format digital com en paper. També s’organitzen concursos a Instagram dedicats a les festes populars que es fan tanta a Cerdanyola com a Ripollet: Roser de Maig, Sant Antoni Abad i Carnestoltes.

AFOCER és una entitat que està molt arrelada tant a Cerdanyola com a Ripollet i col·labora habitualment amb altres d’entitats culturals d’aquests poblacions, així com participa a totes les festes populars d’ambdos municipis formant part de les comissions de festes i culturals : Festes del Roser de Maig, Festes de la Tardor, Festes Majors de Ripollet i de Cerdanyola, Carnestoltes,…

50 anys
200 socis
50 activit.
30 exposic.