Disabte 24 de març es va realitzar el taller de processat avançat de fotografia de paisatjes naturals i urbans, impartit pel fotògraf Juan Pablo de Miguel.
Entre moltes coses ens va explicar temes generals de fotografia de paisatge, fusionar fotografies per reduïr el soroll, ajustar bé el balanç de blancs i confguració de Càmera Raw, ús de filtres de densitat neutre, processat utlitzant les màscares de lluminositat amb el plugin de Tony Kuiper, tractament de llums i ombres, equilibri de color, ús dels filtres de NIK Color Efect pro, creació de panoràmiques, pintar amb llum en photoshop, … Els assistents han pogut tenir tot el contigut del taller en uns videotutorials i els exemples treballats en psd per poder repassar tot els que es va explicar al taller.
El taller va ser molt interessant i la valoració ha estat molt positiva per part de tots els assistents.

Fotos: Josep Manel Requena