Comunicat de defunció de l’Albert Pueyo

2 de July de 2024

Amb gran tristesa us informem que aquesta tarda ens ha deixat el nostre estimat soci i amic, Albert Pueyo Tartera, a l’edat de vuitanta-set anys.
L’Albert va començar la seva vinculació amb Afocer fa més de 50 anys. Des dels seus inicis, va destacar per la seva passió per la fotografia i la seva voluntat de compartir els seus coneixements amb altres membres. La seva actitud oberta i col·laboradora el va fer un membre apreciat i respectat dins  d’Afocer, de la qual també va ser president.
El seu llegat perdurarà a través de les seves imatges i del record de la seva generositat i passió per l’art de la fotografia. Els membres de l’associació i tots els que van tenir la sort de conèixer-lo el recordaran amb afecte i admiració.
La fotografia va ser la seva gran passió, i estem segurs que li agradaria ser recordat amb una càmera a la mà.
A tots aquells que desitgeu donar-li el darrer adeu, ho podreu fer al Tanatori de Cerdanyola del Vallès el dimecres 3 de juliol a partir de les 12 hores. La cerimònia tindrà lloc al mateix tanatori, el dijous a les 11 hores. Posteriorment, la inhumació serà a les 12:15 al Cementiri de Caldes de Montbui.
El nostre més sentit condol per a la seva família i amics.
Descansa en pau, Albert.
Tanatori de Cerdanyola
C/ dels Boters, 18
Cerdanyola del Vallès
Ubicació tanatori
Fotografia  adjunta:
A dalt, una de les primeres fotos presentades al “concurs mensual” per l’Albert, sobre l’any 1972, sota el tema “Cerdanyola”. Estava molt orgullós d’aquesta imatge donat que va ser puntuada amb 30 punts (la màxima puntuació)
A baix, lliurament del Pin Daurat dels 50 anys com a soci d’Afocer, l’abril de 2023.