Com cada mes de gener, el passat dissabte 20 es va fer a Cerdanyola l’assemblea general anual de socis, on es va aprovar l’acta de l’assemblea anterior, es va fer balanç de tota l’activitat de l’Agrupació al 2017, es va explicar l’estat de comptes actual i finalment es va explicar les previsions d’activitats per al 2018.
Cal destacar la renovació parcial de la Junta Directiva, especialment en el canvi en la presidència que deixa el company Vicenç Semper i passa a José M.Requena, a qui li desitgem molta sort a la nova tasca, tindrà el suport de tota la resta de companys. Si vols veure la composició de la renovada junta directiva punxa a l’enllaç
http://www.afocer.cat/index.php/afocer/junta-directiva/

També cal destacar que durant el 2018 estarem intensament preparant la programació d’actes, activitats, exposicions, … per celebrar el 2019 el 50è aniversari de la nostra Agrupació. Ens caldrà la màxima ajuda de tots per fer-ho, així que contacti amb nosaltres si desitja col·laborar.

Després es va fer el tradicional sopar de germanor, on es van lliurar els premis i diplomes dels concursos socials de 2017, de l’Pere Viltró i altres distincions a socis. Si voleu veure totes les fotografies d’aquest sopar, entrar a l’apartat de Socis amb la seva clau i aneu a Socis> Events
http://www.afocer.cat/index.php/socis/events/sopar-de-germanor-2018/