L’exposició Aphotoreporter 2021 guardonada al festival Off de Perpignan

4 de September de 2022

Ens fa molta il·lusió compartir amb tots vosaltres, la noticia del premi que ha obtingut l’exposició Aphotoreporter 2021, al Festival de Fotografia Festival OFF Perpignan 2022.
L’exposició ha estat guardonada amb el Prix Aragó Collectifs.
Aquest passat dissabte dia 3, aprofitant la inauguració de l’exposició a l’Office de Tourisme de Perpignan, s’ha fet el lliurament d’aquest premi. L’alma mater de la Biennal, Vicenç Semper, ha recollit el premi en representació d’Afocer, el qual va ser lliurat pel President de la Federació Francesa de Fotografia, Sr Jean Saleilles.
Volem donar les gràcies al Festival OFF per reconèixer aquesta exposició dels guanyadors de la V Biennal Aphotoreporter.
Les fotografies que hem presentat a aquesta edició del Festival OFF Perpignan, corresponen a una selecció d’obres premiades a la 5a Biennal Internacional Digital de Fotoreportatge “Aphotoreporter 2021”.
En aquesta edició del certamen, organitzat per AFOCER, Aphotoreporter proposa, a part de tractar les diferents temàtiques habituals del fotoreportatge en dos apartats (fotografia individual y col·leccions amb temes socials, culturals, o esportius), una secció especial dedicada a la pandèmia mundial provocada pel COVID-19.
Aquest certamen va néixer amb la vocació de fomentar la producció de fotografia documental, especialment els reportatges amb contingut informatiu i de rellevància humana.
L’exposició es pot visitar a l’Oficina de Turisme de Perpignan, Place de la Loge, fins al dissabte 10 de setembre.
La galeria d’obres premiades i seleccionades es pot visitar el web del concurs www.aphotoreporter.com