FestImage Calella 2022

Us fem a mà, el programa del 17è Festival de la Imatge de Calella, FESTIMATGE 2022, que es celebrarà del 2 al 24 d’abril.
Una de les exposicions programades, és la mostra “Llibertats Perdudes”, de Catalunya Mirades Solidàries, a la qual AFOCER col·labora. Aquesta exposició la podrem veure al Centre Cultural de Ripollet, durant el mes de novembre.
El Festimatge és un festival únic a l’Estat espanyol ja que uneix en un sol certamen activitats de fotografia, curtmetratges i cinema 9,5. Està organitzat per Foto-Film Calella ( www.fotofilmcalella.org ) i compta amb el suport de l’Ajuntament de Calella (www.calella.cat)
Les tres activitats principals de fotografia i cinema, les resumim cada any al FESTIMATGE, el Festival de la Imatge a Calella, que ocupa tot el mes d’abril amb: exposicions fotogràfiques, taules rodones, audiovisuals, tallers, seminaris, projeccions de cinema retrospectiu i d’autors pioners de cinema català, certàmens de fotografia i cinema, trobada internacional de cinema 9,5, mercat de l’col·leccionista, projeccions de curtmetratges, aula i projeccions de cinema jove … tot un aparador que converteix Calella en el punt de referència dels aficionats a el món de la imatge.
(Font: www.festimatge.org )
Un Festival molt recomable al que us animem a visitar.

PROGRAMA

VIDEO PRESENTACIÓ