Jornades virtuals sobre Violències invisibles

5 de March de 2021

AFOCER participarà en les Jornades virtuals sobre Violències invisibles, organitzades per la Comissió d’Igualtat de la Facultat de Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona, que se celebraran el proper dia 3 de març a les 12 del migdia

Aquestes jornades comptaran amb la participació d’AFOCER amb la presentació de l’exposició Violència 0, exposició realitzada per visualitzar els diferents tipus de violència envers les dones. L’exposició fa un repàs pels diferents tipus de violència: física, sexual, psicològica, econòmica, laboral, institucional, simbòlica, encara que amb motiu d’aquestes jornades l’exposició es centrarà més en les violències menys visibles.

Les jornades sobre violències invisibles es celebraran el proper 3 de març, a les 12 del migdia.

La inauguració de la jornada anirà a càrrec del Degà de la Facultat de Dret, Enric Fossas Espadaler.

La primera xerrada la pronunciarà Mireia Mata, Directora general d’Igualtat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya que exposarà el tema La igualtat de tracte i no discriminació, la sal contra la violència.

A continuació, la professora de la Facultat de Dret, Lucía Ortiz, amb el tema Violència vicaria: una nova forma de violència masclista?, que abordarà aquelles conductes violentes que es fan a una persona propera a la persona a qui es vol fer mal, per generar-li un dany.

Després, M. Carmen Benítez i Glòria Molina presentaran l’exposició fotogràfica Violència 0, organitzada per l’Agrupació Foto-Cine de Cerdanyola-Ripollet (AFOCER).

Finalment, es procedirà a la presentació dels treballs de fi de grau d’Estefania Lesmes, Mathilde Daudirac, Gemma Ruiz, Carla Urpina i Robert Cárdenas

La jornada està organitzada per la Comissió d´Igualtat de la Facultat de Dret.