Del 22 al 24 de novembre va tenir lloc al Centre Cultural de Ripollet el veredicte de la 2ª Biennal Ripollet Image, concurs que enguany ha format part del Circuit Babel Photographic, junt amb el 1st Käerjeng international Photographic Salon de Luxemburg, el 1st Käerjeng international Photographic Salon de Bèlgica i el 1st Käerjeng international Photographic Salon de Perpinyà.

El jurat del Ripollet image va estar format per Anna Selga, Juan Armentia i Jaume Badia, en les categories de Blanc i Negre i Viatges, i per Miguel Cabezas, Javier Muñoz i Laureà Piñol en les categories de Color i Somriure, humor.
Desprès de valorar 6.136 fotografies de 554 autors de diferents països, el jurat va escollir com millor autor (pin blau) a Manu Barreiro Rodriguez. El millor autor del Circuit va ser Abhishek BASAK.

Podeu veure totes les fotografies premiades i les obres acceptades en aquest enllaç https://www.afocer.cat/index.php/concursos/vila-de-ripollet/ripollet-image-2019/
També podeu veure totes les fotografies premiades i acceptades dels altres salons del circuit en aquest enllaç https://www.babelphotographic.eu