Dissabte 6 de juliol va tenir lloc a Cerdanyola la Festa de la fotografia de la FCF, aquest any organitzada per Afocer en el seu 50è aniversari.
A l’Ateneu es va fer la recepció dels participants vinguts d’arreu de Catalunya, l’esmorzar, i la inauguració de l’exposició “L’estètica del Circ” al Bar de l’ateneu.
La presentació oficial de la festa la varen fer el president d’Afocer Josep Manel Requena, l’alcalde de Cerdanyola Carlos Cordón, el president de la FCF, José Antonio Andrés Ferriz i el vicepresident de la Confederación española de Fotografía, Raimon Moreno. Com és costum es fa fer després la fotografia de grup de tots els participants de la festa.
Seguidament es van organitzar els 4 grups de fotògrafs per fer la sessió fotogràfica matinal en 4 ubicacions de Cerdanyola i amb models de l’Associació Retrofuturista Nautilus: la plaça Grau i Altayó, els jardins de Ca n’Ortadó, el pati del MAC i el bar irlandès 1916 Irish Pub. Al migdia tothom es va desplaçar a l’Hotel Exe Parc Vallès on es va celebrar el dinar de la festa, durant el qual es va fer un merescut homenatge als socis més antics als quals es va lliurar un petit record.
Per la tarda i com a final de festa es va fer un altra sessió fotogràfica a l’esglèsia Vella de Sant Martí, amb el grup Epidemic Dance Show.
Aquí podeu veure un recull de fotografies de la magnífica jornada.

Fotos: Manel Navarro i Joan Manel Vera