Com ja és habitual, el primer diumenge de maig, Afocer desplega les seves forces per cubrir un munt d’activitats, una d’elles La Matinal del parc a la Casa Nova de l’Obac que dins el programa Viu el Parc de la Diputació de Barcelona ofereix una festa dirigida al públic familiar per gaudir d’activitats lúdiques i culturals.
Enguany, La Matinal va comptar, per segon any, amb la CONVOCATÒRIA FOTOGRÀFICA D’AFOCER, la nostra entitat es va encarregar de l’organització, el desseny del material gràfic,  la difussió, l’assesorament tècnic així com la producción d’aquesta convocatoria fotográfica.
L’objectiu de la mateixa és fer una exposició fotogràfica l’any vinent que reculli els millors moments d’aquesta Matinal. Hem d’agrair l’activa participació de les companyes i companys; Elodia Serrano, Sílvia Ariza, Pere López i Josep Mimó.
Tot i que el vent a primera hora del matí era bastant molest, feia un agradable dia de primavera, això va fer que unes 250 persones que es van apropar a la Casa Nova de l’Obac poguessin gaudir d’un matí ple d’activitats en un paratge sensacional.
A les 10,30 h va començar la proposta de jocs tradicionals, tallers de màscares i contacontes que van convertir els voltants de la Casa Nova de l’Obac en un espai familiar i lúdic on diferents generacions van poder jugar plegats.
Entre les activitats, dues rutes guiades van sortir de la Casa Nova de l’Obac, una d’elles teatralitzada! A les 12,30h, i com a cloenda de La Matinal, un espectacle musical per a tots els públics.

Fotos: Silvia Ariza, Pere López i Josep Mimó