Divendres 26 i dissabte 27 es va fer la presentació oficial del llibre commemoratiu del 50è aniversari de la nostra agrupació, “50 anys capturant el pas del temps”.
A Cerdanyola l’acte va tenir lloc divendres 26 a les 19:00 al MAC, i vam comptar amb la presència del batlle Carles Escolà i la regidora de cultura Elvi Vila, i a Ripollet es va celebrar dissabte 27 i va comptar amb la presència de José Antonio Andrés Ferriz, president de la Federació Catalana de Fotografia.
Ambdós actes van ser presentats pel president d’Afocer, Josep Manel Requena, i per Vicenç Semper, que és qui ha portat la coordinació i edició del llibre. Ess va fer un breu repàs de la història de l’entitat i del contingut del llibre, del qual es va poder veure la projecció d’algunes de les imatges que conté.
Les dues presentacions van comptar amb la presència de nombrós públic, socis d’Afocer però també altres veïns d’ambdues poblacions, molts vinculats amb la nostra entitat, i també de la premsa local.
En finalitzar els actes es va fer el lliurament dels llibres als socis assistents que hi van participar i es va fer un petit refrigeri pel públic assistent,
A Cerdanyola també es va comptar amb la col·laboració del grup Batúcamela i dels Castellers de la ciutat, que van amenitzar la vetllada com a final de festa.
https://elmon.cat/totcerdanyola/cultura/records-canvis-fotografia-amistad-llibre-dels-50-anys-dafocer

Fotos: Xavier Loncà i Manel Navarro

Presentació a Cerdanyola

Presentació a Ripollet