Divendres 6 d’octubre a les 19:30 es va fer l’acte del lliurament de premis del concurs internacional APhotoreporter 2017 a la sala d’actes del MAC Cerdanyola.
L’acte va comptar amb la presència del president de Federació Catalana de Fotografia, José A.Andrés Ferriz, el president de la Confederación Española de Fotografia, Raimon Moreno, la regidora de l’Ajuntament de Cerdanyola, Elvi Vila i del president d’Afocer, Vicenç Semper.
Es varen projectar les fotografies, les sèries i els audiovisuals guanyadors del certàmen i es va lliurar els guardons als premiats que varen assistir a l’acte, Joan Mimó, Eduard Alegre, Frederic Garrido i Andreu Noguero.
Un cop acabat l’acte es va  celebrar amb un refrigeri al pati del MAC i seguidament varem gaudir d’una actuació musical de Txus Blues & Jose Bluefinger, dins la programació del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola.
Del 11 de novembre al 4 de desembre es farà una exposició a la biblioteca central de Cerdanyola amb les obres guanyadores.

Fotos: Joan Manuel Vera