Exposició col·lectiva Photobat

Centre Cultural de Ripollet
del 1 al 31 de desembre de 2021

A l’any 2019, dintre dels actes i activitats del 50e anniversari d’AFOCER, i fruit de diversos anys de contactes i col·laboracions, l’Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet (AFOCER), Bilboko Argazki Elkartea (Associació Fotogràfica de Bilbao (PHOTOBAT), van establir un agermanament entre les entitats, per fomentar conjuntament l’intercanvi d’exposicions, experiències, talleres i qualsevol activitat relacionada amb la fotografía.

Fruit d’aquest agermanament, AFOCER us vol presentar aquesta exposició col·lectiva de PHOTOBAT.

L’associació Photobat, Bilboko Argazki Elkartea (Associació Fotogràfica de Bilbao), es va fundar al març de 2015 i, actualmente, la componen 54 persones amants de la fotografía.

En aquesta exposició s’exhibeix un conjunt de 30 obres fotogràfiques de temàtica diversa, realitzades pels socis i sòcies de l’associació, com a fruit de l’activitat expositiva del grup, fent un recorregut pel paisatge, abstracció, naturalesa, arquitectura i retrat.

És una visió creativa dels fotògrafs i fotògrafes, amb imatges en color i blanc i negre, d’estil documental algunes i altres artístiques.

Ha estat exposada en diversos llocs i forma part del fons fotogràfic de l’Associació amb la finalitat de donar regularment visibilitat als treballs dels socis i sòcies.