Cloenda exposició Re-Producción. la revolución de la mujer madura, d’Eugenia Couoh

Clausura de l’exposició “Re-Producción: La revolución de la mujer madura” de la fotògrafa mexicana Eugenia Couoh.
La clausura de la mostra “Re-Producción: La revolución de la mujer madura” de la fotògrafa mexicana Eugenia Couoh va tenir lloc el dijous dia 2 de maig, a les 18:30 h, a la Sala Elisa Arimany de la Biblioteca Central de Cerdanyola.
L’esdeveniment va comptar amb la participació de l’autora Eugenia Couoh, el Cònsol de Mèxic a Barcelona, el Sr. José Antonio Mendoza i el regidor de l’Ajuntament de Cerdanyola, Sr. Antonio Otero.
A més de les autoritats, també van assistir algunes de les dones retratades per Eugenia, que van voler contribuir amb aquest interessant projecte. La mostra va destacar per la seva excel·lent qualitat tant en el tractament de la imatge com en el contingut, permetent a l’autora expressar la seva visió i intenció en cada fotografia.
Durant l’esdeveniment, Eugenia Couoh va compartir amb els assistents el seu desig de capturar i transmetre la naturalitat i la força de les dones madures a través de les seves imatges, mostrant una personalitat única en cada una d’elles.
Des de l’organització, volem agrair a tots els assistents per la seva presència i suport, així com a l’autora Eugenia Couoh per compartir amb nosaltres el seu projecte fotogràfic. Esperem haver pogut transmetre la importància i la bellesa de la revolució de la dona madura mitjançant aquesta exposició

Fotografies: Joan Manuel Vera

Cloenda exposició d'Eugenia Couoh

Image 1 of 12