Assemblea general anual

7 de February de 2024

El passat dissabte, dia 3 de febrer, vam dur a terme la nostra Assemblea General anual, i volem expressar el nostre agraïment a tots els socis i sòcies que van assistir a aquesta important reunió.
Durant la sessió, es va abordar l’ordre del dia programat, incloent-hi els informes de l’estat de comptes de 2023 i el pressupost per al 2024, presentats pel tresorer. La Junta Directiva va proposar dues iniciatives significatives, que van ser sotmeses a votació i aprovades pels assistents:Ç
1. Eliminació de la quota d’inscripció per nous membres:
   Amb l’objectiu de fomentar l’afiliació de nous membres a la nostra associació, es va decidir, de manera unànime, eliminar la quota d’inscripció.
2. Augment de la quota anual:
   Tenint en compte que la quota anual no havia experimentat cap augment des de la transició de la pesseta a l’euro, i amb la finalitat de mantenir l’equilibri financer de l’associació, es va plantejar un augment de 5 € en la quota anual, que passarà a ser de 55 € a partir del 2024. Aquesta proposta també va ser aprovada per majoria.
Durant aquest mes de febrer, us enviarem el càrrec al compte bancari que tenim registrat a la vostra fitxa. Si heu canviat de banc o de compte, preguem que ho comuniqueu per correu electrònic a l’adreça secretaria@afocer.cat 
Cal recordar que la quota anual ofereix diversos avantatges als membres d’Afocer, més enllà de la participació en concursos socials. Aquests avantatges inclouen:
 Accés i l’ús de programari fotogràfic oficial, ploòters d’impressió i eines de tall del laboratori digital.
Accés i l’ús de programari fotogràfic oficial a l’ordinador del Local Social i utilització de pantalla i projector.
Accés i l’ús de l’estudi fotogràfic equipat.
Accés i l’ús del laboratori analògic.
Accés al servei de préstec de llibres de la Biblioteca.
Participació gratuïta o amb preus reduïts en cursos, tallers formatius i conferències.
 Possibilitat de col·laborar en projectes fotogràfics, reportatges o formacions.
Possibilitat d’assistir a les diferents sortides fotogràfiques organitzades al llarg de l’any.
3. Revisió de les tarifes d’impressió:
   A instàncies dels assistents, i amb l’objectiu de generar ingressos addicionals, es va plantejar una lleugera pujada en les tarifes d’impressió.
 Aquesta proposta va ser sotmesa a votació i aprovada per majoria. Les tarifes seran revaluades i es comunicaran els nous preus. A títol indicatiu, la impressió A2 passarà de 4 a 5 €.
Encara que no es tracta d’un increment substancial, aquest ajust pot contribuir a reduir les despeses de manteniment dels plòters i la compra de tinta.
Durant l’Assemblea, es va presentar la Memòria de 2023. Fa uns dies us vam enviar un enllaç per poder descarregar-la. Però si voleu obtenir una còpia impresa us informem que l’import de cada exemplar és de 22 €.
Si voleu aconseguir-ne un, envieu un correu electrònic a president@afocer.cat per tal de fer l’encàrrec, abans del 25 de febrer.  (Característiques del butlletí: 96 pàgines, format A4, tapa tova, a tot color, paper mate i coberta sense solapes)

Fotografies: Joan Manuel Vera (Tito)

Assemblea Afocer 2024

Image 1 of 4