Nou sistema de reserves per l’estudi i laboratoris

29 de December de 2023

Us informem que, arran de la col·laboració amb Acció Fotogràfica Ripollet per compartir al 100% l’estudi fotogràfic entre les dues entitats, s’han hagut de fer modificacions als webs per tal que el calendari de reserves de l’estudi sigui funcional per les dues entitats simultàniament.
Us annexem a aquesta comunicació, un document en pdf on trobareu les indicacions per la realització de les vostres reserves. En el nostre cas, s’ha adaptat també el mateix programari per realitzar les reserves dels laboratoris digital i analògic.
Aquells o aquelles de vosaltres que ja tingueu feta alguna reserva, ja es veurà reflectida al nou calendari de reserves.
Aquest nou sistema de reserves entrarà en funcionament durant aquest cap de setmana i estarà operatiu a partir del dia 2 de gener.
A part de la informació adjunta, si teniu qualsevol dubte o pregunta, el dijous dia 4 de gener, de 18:30 a 20:30 h, estarem al Local Social per resoldre aquests dubtes i respondre les vostres qüestions.

Que tingueu una  bona nit de Cap d’Any!

INSTRUCCIONS