Col·laboració d’Afocer amb l’Institut Gorgs

23 de December de 2023

Amb la inspiració de la Biennal Internacional Digital Aphotoreporter, AFOCER col·labora amb l’Institut Gorgs de Cerdanyola en la 2a Edició dels Premis Marcela.
L’objectiu primordial d’aquest concurs és motivar l’alumnat a adoptar el rol de fotoperiodistes, incentivant-los a treballar de manera col·lectiva per crear una proposta literària que tingui com a nucli el fotoreportatge, acompanyada d’imatges que narren una història significativa del seu entorn.
Aquesta experiència de formació ha estat conduïda per en Vicenç Semper amb el suport de Paco Archs i Tito Vera, oferint dues jornades on tot l’alumnat de l’ESO ha tingut l’oportunitat d’aprofundir en conceptes fonamentals com l’enquadrament i la gestió de la llum. Aquestes habilitats adquirides, sens dubte, esdevenen crucials per capturar imatges excepcionals en la competició dels II Premis Marcela d’enguany.
El propòsit d’aquesta iniciativa és estimular la creativitat, fomentar la col·laboració i desenvolupar la capacitat narrativa dels estudiants. Amb l’estímul d’explorar i compartir les seves perspectives úniques a través de la lent de la fotografia, esperem veure emergir relats captivadors i imatges impactants.
Confiant que aquesta experiència contribuirà de manera significativa al desenvolupament del talent artístic i periodístic dels nostres alumnes, estarem a  l’espera de les notables creacions que sorgeixin d’aquesta enriquidora oportunitat.

Fotografies: Joan Manuel Vera

Col·laboració Afocer - Institut Gorgs

Image 1 of 18