Veredicte del concurs Aplec de Sant Iscle 2023

18 de December de 2023

El divendres dia 15, es va dur a terme el veredicte del 48è Concurs Aplec de Sant Iscle, al qual van participar un total de 26 participants amb 116 obres a l’apartat digital, i 16 participants amb un total de 107 obres a l’apartat d’Instagram.
El jurat, tots tres membres de la Federació Catalana de Fotografia, va estar format per Lis Estrada Ferrer (A.F. Capellades), Pere Arnal Gabarró (Associació d’Artistes Premià de Dalt) i en Joan Expósito Genisio, guanyador de la darrera edició del concurs.
La tasca de triar els guanyadors no va ser fàcil. Després de meticuloses deliberacions, a l’apartat digital es van seleccionar les 14 millors fotos com a finalistes, entre les quals es van atorgar els següents premis:
– 1r Premi, a l’obra “Un porró d’experiència”, de Nuria Puentes (Cerdanyola)
– 2n Premi, a l’obra “Salto generacional”, d’Ana María Martin (Cerdanyola)
– 3r Premi, a l’obra “La Rectoria”, de Carlos Seisdedos (La Llagosta)
A l’apartat d’Instagram, de les 8 fotografies finalistes, es va atorgar el premi a l’usuari @mk60cat, que correspon al cerdanyolenc Miquel Pons.
Els lliuraments dels premis es faran coincidir amb la inauguració de l’exposició del concurs, la data de la qual encara no la tenim programada.

 

 

Veredicte concurs Aplec Sant Iscle 2023

Image 1 of 15

Segon premi - Ana Maria Martin