Exposició L’altra ciutat de Vicenç Semper al local social

Ahir dissabte, a les 19:00 al local social, es va celebrar la inauguració de l’exposició L’altra ciutat de Vicenç Semper, format per un recull de fotografies en blanc i negre dels anys 80 sobre un petita ciutat de barraques que hi va haver entre els anys 70 i fins just abans de les olimpíades del 92, quan es va derruir tot. Estava situada al voltant del pont de l’autopista C58 dins els termes municipals de Cerdanyola, Ripollet i Montcada i on hi vivien principalment gent d’ètnia gitana.
En Vicenç hi va fer unes quantes fotografies i les ha tret del calaix per mostrar-nos un recull molt valuós d’aquell indret que format part de la història de la nostra ciutat.
Podeu veure l’exposició al local social fins al 24 de novembre.

Fotografies: Joan Manuel Vera

Inauguració exposició Vicenç Semper

Image 1 of 14