Canvis en les reserves de l’estudi de Ripollet

28 de October de 2023

Us comuniquem que a partir de l’1 de novembre de 2023, hi haurà canvis en la utilització de l’estudi fotogràfic a Ripollet.
S’ha acordat amb Acció Fotogràfica Ripollet (AFR) fer un ús compartit, sense alternança, de l’estudi fotogràfic del Centre Cultural de Ripollet. És a dir, tindrem disponibilitat per utilitzar l’estudi de forma continuada durant tot l’any, de la mateixa manera que ho podrà fer AFR.
El procediment per reservar l’estudi serà el mateix que fins ara heu fet servir: entreu amb el vostre usuari i contrasenya i feu la reserva de la mateixa forma que fins ara. La normativa romandrà igual (4 hores màxim, no es podran fer noves reserves fins que no s’hagi acabat la reserva anterior, etc.).
Es compartirà l’ús dels equips de totes dues entitats (fons, flaixos, llums, reflectors), tot i que es deixarà preparat un equipament bàsic per fer servir l’estudi.
No cal recordar que s’ha de tenir cura de tota l’equipació que fem servir (sigui nostra o d’AFR) i informar el Vocal si trobeu quelcom malmès o si durant la vostra sessió heu tingut cap incidència.
Amb aquest acord, esperem a tenir un increment de la utilització de l’estudi, optimitzar els recursos i els espais disponibles, així com la possibilitat de realitzar alguna activitat d’estudi conjuntament amb AFR.

Esperem que aquests canvis siguin profitosos per tots i totes vosaltres.

Moltes gràcies!