Presentació del llibre Guerrer@s de Joan Guerrero

20 de April de 2023

Des d’AFOCER, com a col·laboradors de Catalunya Mirades Solidàries, volem informar-vos de la presentació del llibre i obra benèfica “Guerrer@s”, iniciativa solidària de fotografia documental que té un doble objectiu: fer un sincer homenatge al fotoperiodista i estimat Joan Guerrero (mestre de tants i tantes fotògraf@s) així com contribuir a documentar la complexa situació actual que afecta a nivell mundial tots els àmbits de la vida.
En aquest projecte Catalunya Mirades Solidàries col·labora amb la Fundació Arrels entitat fonamental en l’ajuda als més desfavorits. Tots els fons recaptats aniran en el seu benefici.
Aquest acte s’ha fet al Col·legi de Periodistes de Catalunya, el dilluns dia 17 d’abril. Durant el transcurs d’aquest, s’ha fet lliurament d’un exemplar del llibre a cada autor, col·laborador o patrocinador del treball.
També, s’ha anunciat que l’exposició fotogràfica d’aquest projecte, s’inaugurarà a l’exterior dins del recinte de l’Escola Industrial el dia 1 de juny i fins el dia 2 de juliol.

Dossier premsa

Fotografies: Joan Manuel Vera

Presentació llibre Guerrer@s

Image 2 of 8