Exposició paisatges de Cerdanyola

12 de February de 2023

Afocer va col·laborar a principis de l’any 2022, amb el Museu d’Art de Cerdanyola, en un projecte fotogràfic que volia mostrar el canvi del paisatge de Cerdanyola. A partir de les pintures del Fons del MAC, es va realitzar una
sèrie de fotografies que reprodueixen els mateixos llocs en l’actualitat, que els paisatges que es poden veure a les pintures.
Aquesta exposició Paisatges de Cerdanyola, es podia veure de forma virtual al web del museu. (Enllaç al web: Paisatges de Cerdanyola ). Però a partir del mes de febrer de 2023, aquesta mostra estarà exposada de
forma permanent al museu. El passat divendres dia 10 de febrer, es va fer la presentació oficial d’aquesta mostra, amb l’assistència de l’alcalde de Cerdanyola, Sr. Carlos Cordón, el regidor de cultura, Sr. Oscar Pons, el director
del MAC, Sr Txema Romero, i els membres de la Junta Directiva d’Afocer, Sr. Joan Manel Vera i Sr. Manel Navarro, vicepresident i tresorer de l’entitat, respectivament.
MUSEU D’ART DE CERDANYOLA
C/ Sant Martí, 88 ,
Cerdanyola del Vallès

Fotografies: Dolors Bassas