Assemblea anual i sopar de germanor

7 de February de 2023

El dissabte dia 4 de febrer, es va celebrar l’assemblea anual d’Afocer, a l’Ateneu de Cerdanyola.
Es va informar els socis i sòcies assistents de l’estat actual de la nostra Agrupació i es va parlar dels inconvenients que ens hem trobat i que encara ens trobarem aquest 2023, quant a un retorn complet a les nostres activitats.
També, es va informar de canvis a la Junta Directiva. Les companyes Cristina Alcaide i M. Angeles Benítez, van deixar  els seus càrrecs de Vicepresidència ik Vocalia de Concursos, i han agafat el relleu en Tito Vera i la M. Carmen Benítez, com a Vicepresident i Vocal de Concursos, respectivament.
Agrair tant a la Cristina com a la M. Angeles, el seu treball durant el temps que han estat a la Junta i que sempre poden tornar quan vulguin!
Finalitzada l’Assemblea, ens vam traslladar al restaurant La Mar Chica, on vam celebrar el Sopar de Germanor.
Durant el transcurs d’aquest, es va fer el lliurament dels trofeus dels concursos socials i el lliurament de les insígnies d’aurades i platejades, als socis i sòcies que porten 50 i 25 anys com a associats, de forma ininterrompuda.
Enguany, han estat guardonats amb la insígnia platejada la Dolors Bassas i en Carlos Seisdedos, i amb la insígnia daurada, en Miquel Alba.
Vam acabar el Sopar amb el ja tradicional intercanvi de fotografies entre els assistents.

Fotografies: Joan Manuel Vera

Assemblea general 2023

Image 2 of 13

Sopar de germanor 2023

Image 1 of 36