Veredicte social color/monocrom de novembre i inauguració exposició de Josep Maria Oliver

Dissabte 26 es va fer el veredicte del concurs social color i monocrom de novembre, el darrer d’aquest any. El jurat va estar format per Magda Llorens, Ricard Sancho i Josep Mimó. Podeu veure les fotografies i classificacions al nostre apartat de resultats concursos socials.
https://www.afocer.cat/index.php/socis-2/acces-zona-privada/concursos-socials/
Seguidament es va fer la inauguració de l’exposició Contrastos de Singapur del nostre company Josep Maria Oliver, una exposició que mostra fotografies de Singapur des de tots els punts de vista i tal com diu el títol ens mostra els contrastos d’aquesta ciutat/estat entre els moderns edificis i la part més antiga de la ciutat. La mostra es va completar amb un recull de fotografies projectades que en Josep Maria va acompanyar d’una magistral explicació. 
Podeu veure la informació completa d’aquesta exposició a 
https://www.afocer.cat/index.php/portfolio-items/exposicio-contrastos-de-singapur-de-josep-maria-oliver/?portfolioCats=113

Fotografies: Pere Ramoneda

Inauguració exposició Josep Maria Oliver

Image 1 of 13

Veredicte concurs social color/monocrom de novembre

Image 1 of 16