Acte del GREC al MAC

6 de October de 2022

El passat diumenge dia 2 d’octubre, els companys del GREC (Grup de Recerca i Estudis de Cerdanyola), van organitzar a la sala d’actes del MAC, un acte de reconeixement a les persones, famílies i entitats que han cedit documentació per al futur Arxiu Històric de Cerdanyola.Ç
Durant l’acte, a part dels agraïments a aquestes persones i entitats, es va reivindicar la creació de l’Arxiu Històric de la ciutat de Cerdanyola, una reivindicació que fa molts anys que s’esta reclamant des de fa anys, però que encara no s’ha fet realitat i que segons l’actual consistori, està en vies de desenvolupament… L’acte va acabar amb l’actuació del cantautor cerdanyolenc Ramon Sauló i unes copes de cava als jardins del Museu.
Com a entitat col·laboradora, Afocer va recollir el seu carnet de Soci Donant del GREC

Fotografies: Joan Manuel Vera

Acte GREC al MAC

Image 1 of 11