Veredicte concurs social color/monocrom i inauguració exposició de Luis Fonseca

Ahir es va fer a l’Ateneu el veredicte del concurs social color i monocrom corresponent al mes de setembre. El jurat va estar format per Rosa Mª Navarro, Laureà Piñol i Francisco Almendros. Podeu veure el resultat i les classificacions a la pàgina Resultats concursos socials.
En acabar es va fer la inauguració de l’exposició “Las vacaciones de los otros” del nostre company Luis Fonseca, recuperant així aquestes exposicions de socis al nostre local social després de molt temps sense fer-ho degut a la pandèmia i a les restriccions d’ús del nostre local social. En finalitzar es va fer el tradicional pica-pica per celebrar-ho.
Podeu veure tota la informació de l’exposició i les fotografies a la página
https://www.afocer.cat/index.php/portfolio-items/exposicio-las-vacaciones-de-los-otros-de-luis-fonseca/?portfolioCats=113

Fotografies: Joan Manuel Vera (Tito)

Veredicte concurs social color/monocrom setembre

Image 1 of 18

Inauguració exposició Luis Fonseca

Image 1 of 11