Exposició Cerdanyola dansa

Aquesta exposició forma part del projecte “Dansa i Patrimoni”, organitzat per AFOCER i PlatArtistic. El moviment i l’arquitectura gaudeixen un de l’altre i hi sumen la captació artística en fotografía i vídeo dels membres de cada associació.
Durant diverses jornades, i a diferents indrets d’interès patrimonial i cultural de Cerdanyola, s’han fet sessions de fotografia i vídeo amb la col·laboració de cinc escoles de dansa locals: Escola de Dansa Roger’s , Club Gimnàs Multi- Sport, Qóreo Dance Studi, Escola de Dansa de l’Ateneu i Escola de Dansa Oriental Chris Ribeiro. Podeu veure la video dansa sencera, que inclou el poema de Teresa Barlo, i els clips individuals, visitant el següent QR, o a l’enllaç a Youtube https://youtu.be/tqziw_d5aoI
Ens plau convidar-vos a la inauguració de l’exposició el dissabte dia 7 de maig, a les 11 h, a la Sala Elisa Arimany de la Biblioteca Central de Cerdanyola