Concursos instagram Sant Jordi i Roser de Maig 2022

9 de April de 2022

Aquesta primavera tenim dues noves edicions de concursos instagram.

En primer lloc tenim la segons edició del concurs instagram de Sant Jordi, en col·laboració a l’Ajuntament de Cerdanyola. La temàtica del concurs és Llibres, lectura i relació amb la vida, es podran presentar fotografies del 19 al 25 d’abril amb el hashtag #santJordi22_afocer i el premi pel guanyador/a serà un llibre electrònic. Consulteu les bases completes a https://www.afocer.cat/wp-content/uploads/2022/04/Bases-concurs-Sant-Jordi-2022.pdf

I després tindrem la sisena edició del concurs instagram de les festes del Roser de maig 2022, en col·laboració amb l’Ajuntament de Cerdanyola i on es podran presentar fotografies relacionades amb els actes de la festa del Roser de maig. Les fotografies es podran presentar fins el 14 de maig i s’hauran d’etiquetar amb el hashtag #roser22_afocer. El guanyador/a s’endurà un cap de setmana per a dues persones valorat en 100€. Podeu consultar les bases completes a https://www.afocer.cat/wp-content/uploads/2022/04/VI-CONCURS-INSTAGRAM-ROSER-DE-MAIG-2022.pdf

Animeu-vos i participeu !!