Taller de fotografia de concerts amb Jordi Vidal

24 de October de 2021

Del 1 al 10 d’octubre s’ha celebrat a Cerdanyola el XXX festival Internacional de Blues. En col·laboració amb l’organització del festival, Afocer va organitzar un taller de fotografia de concerts, impartit pel reconegut fotògraf Jordi Vidal, que també ha exposat la seva obra en diferents indrets de la ciutat.
Dissabte 18 d’octubre es va fer la primera part del taller, en la que en Jordi ens va explicar la seva forma de treballar i els aspectes tècnics a tenir en compte en aquest tipus de fotografia. Durant els dies del festival, els alumnes del taller van estar acreditats per poder fotografiar en 3 concerts tot posant en pràctica els coneixements apresos al taller. Es va demanar fer una selecció de fotografies que es van poder visualitzar dissabte 23 d’octubre a la segona part del taller, en que en Jordi i els assistents van poder comentar-les. Un taller molt interessant i en el que els assistents van realitzar bones fotografies, algunes de les quals podeu veure a continuació.

 

Fotografies taller: Joan Manuel Vera (Tito) i Núria Puentes

Taller fotografia concerts

Image 1 of 16