Exposició Jo Pallassa al Visa Off de Perpinyà

26 de August de 2021

Del 28 d’agost al 11 de setembre podeu veure al CCI des Pyrénées-Orientales de Perpinyà i dins del festival Visa Off que s’hi celebra cada any, una part del projecte col·lectiu d’Afocer Jo, Pallassa.
Hem volgut mostrar el món de les pallasses: la part visible però també la que no es veu.  Ensenyar que, darrera l’espectacle i les llums, hi ha un important treball de formació, creació i assaig. És a dir, una gran inversió de temps, energia i, en molts casos, diners.
Evidenciar que, a més a més de la visió més lúdica del treball de la pallassa, hi ha, també, una significativa part social, un treball molt important d’organitzacions com Pallasses Sense Fronteres o Pallapupas que faciliten que moltes persones tinguin alguns moments d’alegria que els puguin distreure de la seva realitat, en alguns casos, trista i dura

Exposició Jo Pallassa Visa Off Perpinyà

Image 1 of 21