Exposició Festes Populars de Ripollet

26 de August de 2021

Del 25 d’agost al 3o de setembre la podeu veure al Centre Cultural de Ripollet.

Dintre de les activitats de la Festa Major de Ripollet 2021, i sota el títol “Festes Populars a Ripollet”, us volem presentar un recull de fotografies que volen recordar-vos les diferents festes que cada any, es fan a la nostra vila.
Cavalcades de Reis, Festa de Sant Antoni, Carnestoltes, Diades de Sant Jordi, Festa Major, Festes de la Tardor, Correfocs,  i moltes altres festes i activitats que ens recorden la riquesa cultural del nostre poble.
Festes més antigues, festes més tradicionals, festes més modernes… però festes que ens fan gaudir a tothom però que,  malauradament,  portem molt de temps sense poder gaudir-ne.
Amb aquesta mostra fotogràfica, els socis i sòcies d’AFOCER, volem recordar les emocions que cadascú de nosaltres sentim al participar de qualsevol d’aquestes festes i activitats.
És el nostre desig que gaudiu d’aquestes fotografies i que us puguin fer venir a la memòria els moments d’alegria, de diversió, de satisfacció viscuts durant aquests esdeveniments,  i esperem que ben aviat les podem tornar a gaudir tots plegats.

Fotografies de:
Jordi Blasco, Nuria Durán, Antonia Fuentes, Diego González, Pere López, Joan Mimó, Josep Mimó, Manel Navarro, Miquel Pons, Jordi Prades, Josep Manel Requena, Ricard Sancho, Vicenç Semper i Joan Manel Vera “Tito

Festes populars de Ripollet

Image 1 of 11