Veredicte i lliurament de premis del concurs instagram de Sant Jordi

14 de May de 2021

Dilluns 10 de maig va tenir lloc a l’Ateneu de Cerdanyola el veredicte del 1r concurs instagram de Sant Jordi, convocat i patrocinat per l’Ajuntament de Cerdanyola i organitzat per Afocer. El jurat format per Laureà Piñol, Glòria Molina i Cristina Ruedas va seleccionar com a guanyadora una fotografia de l’usuari @mk60cat (Miquel Pons Bassas) i pel segon premi una fotografia de @claraponsduran (Clara Pons Duran).
Dijous 13 de maig a les 18:00 va tenir lloc el lliurament de premis a la sala de plens de l’Ajuntament de Cerdanyola amb la presència del batlle Carlos Cordon, el regidor de cultura Oscar Pons, el president d’Afocer, Josep Manel Requena i altres representants de l’Ajuntament i d’Afocer.
Aquí podeu veure les fotos guanyadores i finalistes, i també del veredicte i lliurament de premis.
També podeu veure l’acta del veredicte

 

@mk60cat Primer premi

Image 1 of 23