Assemblea general de socis i sòcies de 2021

21 de February de 2021

Ahir es va fer online l’assemblea general de socis/es del 2021, amb l’assistència d’una vintena de socis i sòcies de l’entitat. 
Es va aprovar l’acta de l’assemblea del 2020, es va fer el balanç econòmic de l’any passat per part del nostre tresorer  Manel Navarro i el nostre president Josep Manel Requena va fer un resum de les activitats realitzades durant el 2020. Va destacar que degut a la pandèmia i al confinament que ha portat, es van poder fer molt poques activitats de les que estaven previstes i que la majoria de les realitzades van ser exposicions. Va dir que al 2021 està previst de moment fer activitats formatives online i la resta dependrà de l’evolució de la pandèmia. També es va comentar que s’ha fet una inversió important en renovar l’equipament del nostre estudi a Ripollet. 
La nostra secretària Dolors Bassas va comentar les altres i baixes de socis/es. Al 2020 per primer cop es va donar més baixes (16) que altes (3).
Finalment es va fer un torn de precs i preguntes abans de tancar l’assemblea d’enguany.
Teniu totes les activitats del 2020 detallades a l’enllaç següent:
https://www.dropbox.com/s/zbb2deefx43jzxn/Memoria%202020-3_Optimize.pdf?dl=0