14/09/2020

L’Ateneu ha engegat Setembre amb la mateixa consigna que abans de l’estiu: prudència, i fer visites i utilitzacions d’espai concertades.

Tindrà en general les portes tancades, i només s’obrirà l’accés a entitats residents, entitats usuàries habituals, alumnes de l’Escola d’Arts, i d’altres usuaris que ho hi hagin sol·licitat abans, és a dir, AMB CITA PRÈVIA, al telèfon de l’Ateneu 935914133, on caldrà aportar totes les dades de l’ús que es demana: espai, horari, durada, nombre de persones, materials requerits, si s’escau, i es confirmarà expressament la possibilitat de fer aquest ús, i sempre complint estrictament amb les mesures sanitàries vigents.

Dintre d’aquesta normativa d’accés al centre, podem tornar a fer servir el nostre laboratori digital i per tant, la possibilitat de reprendre el Social de Paper.

Quant als veredictes, no els podem fer oberts al públic, però estem treballant per poder fer una transmissió en directe, o gravació de vídeo. Dintre d’uns dies, el Vocal us enviarà més informació referent als Socials, amb nova data límit d’aportació d’obres, veredicte, etc.

Per tant, si necessiteu fer servir el laboratori digital per fer les fotografies del Social, heu de tenir en compte les indicacions anteriors:

– Primer, reservar laboratori com sempre, accedint al calendari de reserves del nostre web.
– Quan tingueu la reserva, contacteu amb l’Ateneu, indicant el vostre nom i quin dia i hora hi anireu.
– Quan feu efectiva la visita, haureu d’emplenar un formulari a la consergeria, amb el vostre nom i telèfon de contacte. Qualsevol de vosaltres que accedeixi a l’edifici haurà de complir les mesures sanitàries indicades: portar mascareta, fer ús dels gels hidroalcohòlics que hi ha a l’accés del centre, distàncies mínimes amb altres persones.

– Podreu accedir al Local Social, per deixar les fotos al seu lloc habitual.L’horari de l’Ateneu és de dilluns a divendres de 8.00 a 22.00 h, caps de setmana tancat.

Quant a la venda de paper, el procés serà el següent:

– Contactar amb el Vocal. informant del paper que necessiteu.
– Fer el pagament, preferiblement per Bizum o per transferència bancària i un cop rebuda, concerteu dia i hora per fer la recollida, o bé al Local Social o bé, es deixaría el paquet a la consergeria de l’Ateneu

 Esperem que aquest sigui un primer pas, per poder reprendre totes les nostres activitats.

I animeu-vos a participar al Social !!