Presentació oficial del festival al MAC

El divendres 14 de juny vam presentar al MAC (Museu d’Art de Cerdanyola) al Festival A | Vídeo | Reporter. En aquest acte repassem breument la història de AFOCER i vam presentar el contingut, programa i jurat del festival. Ens van acompanyar tres membres del jurat (Elena Jaumandreu, Jordi Carot i Jordi Mena), que van compartir amb el públic assistent la seva experiència cinematogràfica i la seva percepció sobre el festival. L’Ajuntament de Cerdanyola, una de les entitats col·laboradores, va estar representat per la regidora de cultura Elvi Vila i per l’Alcalde Carles Escolà.

Així va viure l’esdeveniment la premsa local

https://elmon.cat/totcerdanyola/cultura/arriba-1r-festival-internacional-cinema-documental-cerdanyola?fbclid=IwAR1pTvc1Z6KavlcRtlHE0TSvGrfW5KxRqbEjzr9Rm7YHim0FTOv2vhjfw7A

Fotos: Joan Manuel Vera