El nostre TFCD celebrat el passat 11 de maig va transcurrir envoltat de molt bones energies.
El temps ens va acompanyar, de bon matí el soroll de les càmeres fotogràfiques disparant totes alhora varen trencar el silenci de l’espai i així, l’Esglesia Vella de Sant Martí amb un pasat que ha marcat molt la història de la nostra ciutat, va lluir transformant-se en un marc escènic que convidava a la creativitat.
Una vintena de fotògrafs participants, el misteri de la dansa contemporània dels Epidemic Dance Show, música seleccionada per l’ocasió i un equip de voluntaris molt implicats en el projecte varen crear una sinergia artística  impregnada d’emocions.
Ara ens toca començar a treballar per la propera convocatòria TFCD2020 i com no podría ser d’una altre manera comptem amb la vostra col·laboració i les vostres iniciatives per fer d’aquesta activitat una eina a la mida de tothom.
Us ho perdreu?

Fotos: Pere López i Sílvia Ariza