Us informem d’un nou llibre que hem adquirit per la nostra biblioteca. Es tracta de Creadors de consciència,  que reuneix el treball de 40 fotoperiodistes, alguns amb una llarga trajectòria, com en el cas de Gervasio Sánchez, Kim Manresa, Sergi Cambra, Clemente Bernad o Sandra Balcells i altres més joves, com Javier Corso, Manu Brabo, Samuel Aranda, Bernat Armangué o Lurdes Basolí.
Les 120 fotografies que es presenten en l’exposició i al llibre s’han publicat en els mitjans de comunicació més importants del món. Les imatges donen a conèixer realitats inquietants de llocs llunyans com Síria, Colòmbia, Veneçuela, l’Iraq, Egipte …, tot i que també situacions properes
Si encara no l’heu vist, us recomanem que visiteu l’exposició al Palau Robert, acaba el 10 de febrer
http://palaurobert.gencat.cat/ca/exposicions/sala3/2018/creadors-de-consciencia.-40-fotoperiodistes-compromesos-del-7.09.18-al-10.02.19/