Sota el títol “L’Estètica del Circ” es va presentar l’exposició de fotos realitzades a l’emblemàtic Circ Raluy. Al llarg d’un any, 12 fotògrafs de l’agrupació, Carles Altimiras, Helena Llorens, Francisco Archs, Pere López, Javier Checa, Laureà Piñol, Lluis Clotet, Joan Expósito, Vicenç Semper, Josep Mª Oliver, Pere Ramoneda i Miquel Pons, han realitzat un total de 32 sessions. Es van fer fotos en diversos ambients del Circ Raluy, avuidesdoblat en dos: Circ Històric Raluy i Circ Raluy Legacy.

S’ha intentat plasmar en imatges la duresa, el treball i l’esforç que significa el trasllat, el muntatge, els assajos i tot el que gira al seu entorn fins a oferir l’espectacle pròpiament dit. Unes 200 fotos, totes elles amb la qualitat per a ser presentades en exposicions de gran format, han estat les seleccionades, transmetent amb força aquesta idea. Es poden veure en un muntatge audiovisual juntament amb l’exposició, que per motius d’espai únicament pot mostrar en aquesta ocasió una cinquantena en grandària mitjana.

Volem agraïr al Circ Raluy per les atencions i facilitats donades per a la realització d’aquest treball. Amb la presencia de l’Elvi Vila, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Cerdanyola, va tenir lloc lainauguració de l’exposició, que va comptar amb una àmplia asistència de públic. El company Carles Altimiras va ser qui va presentar l’acte, l’autèntic lider i l’impulsor d’aquest projecte. Uns dies abans ens van visitar els protagonistes i responsables del circ a la nostra agrupació