AFOCER és el lloc ideal de trobada per als amants de la Fotografia. Amb nosaltres podràs participar a les diverses activitats formatives, didàctiques i socials propies de l’agrupació fotográfica española amb més projecció internacional.
A l’agenda de la nostra WEB – que s’actualitza permanentment- es detallen els actes i activitats que organitzem.

  • Entre Cerdanyola i Ripollet, a més dels espais socials col.lectius, els nostres socis disposen per ús personal, un laboratori quimic; un estudi, un espai per treballs d’acabats. Laboratori digital amb dos ploters A2 i escaners de negatius en 3 formats.

  • Per exposar les teves obres, disposem d’espais de diversa capacitat. Organitzem la participació colectiva a concursos i gestionem periòdicament acords de col.laboració amb entitats de diversos països per fomentar intercanvis d’exposicions.

  • Als Cursos d’Iniciació a la Fotografia i als tallers especialitzats, els nostres socis gaudeixen d’inscripcions preferents i de tarifes reduïdes.

  • Per a la difusió de les nostres activitats, editem i enviem un Butlletí Informatiu que també es pot consultar a la pàgina WEB.

  • Únicament els nostres socis poden participar als Concursos Socials – que són de caràcter formatiu – i al concurs “Pere Viltró” que a les seves tres disciplines – monocrom, color, digital lliure i temes obligats- consten de 40 convocatòries cada any. Tot això dins d’un ambient social agradable i de companyerisme

  • La quota per tot l’any és de 50 € -si l’alta no es produeix a l’iniciar l’any, només es paguen els trimestres restants- més una quota d’inscripció -que només es paga una sola vegada- equivalent a una anualitat completa.

Esperem que amb nosaltres trobis la satisfacció i l’amistat que tant tu, com nosaltres, desitgem.

Per formalitzar la teva inscripció envia aquest formulari solicitant fer-te soci.